Möller's Zwangerschapspakket - incl. Mamaband

Möller's Zwangerschapspakket - incl. Mamaband

Speciale prijs € 25,00 Normale prijs € 30,58
Op voorraad
SKU
ML3016

Nieuw design, vertrouwde receptuur!

Hét pakket voor zwangere vrouwen: een fles Möller’s Omega-3 met belangrijke voedingsstoffen voor jou én je kindje, en een Mamaband t.w.v. €9,99 voor je mooie zwangere buik.

Möller’s Omega-3 is rijk aan belangrijke omega-3 vetzuren én vitamine D. Deze voedingsstoffen zijn ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van je kindje.

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a typespecimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages
There are many variations of passages of Lorem Ipsum available, but the majority have suffered alteration in some form, by injected humour, or randomised words which don't look even slightly believable. If you are going to use a passage of Lorem Ipsum, you need to be sure there isn't anything embarrassing hidden in the middle of text ll the Lorem Ipsum generators on the Internet tend to repeat predefined chunks as necessary making this the first true generator on the Internet.
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a typespecimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages

Möller's Zwangerschapspakket

In samenwerking met Mamaband bieden we dit pakket aan:

  • 1 fles Möller's Omega-3 in een smaak naar keuze: citroen, tutti frutti of naturel

  • 1 zwarte Mamaband in de maat M

Mamaband

De buikband is zacht en warm voor je buik en laat je stralen met je zwangere buik!  

De zwangerschapsband zit lekker zacht en is:
– handig te combineren.
– fijn om normale t-shirts en topjes mee te verlengen
– ook leuk na de zwangerschap.

Buikbanden van Mamaband® hebben een hoge stof kwaliteit. De band stretcht en daardoor is deze maat geschikt voor iedere zwangere vrouw.

Möller's Omega-3

Möller's Omega-3 MSC

Möller's biedt jou en je kindje een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 en vitamine D.

Möller's Omega-3 wordt ook aanbevolen voor zwangere vrouwen en bij borstvoeding.

Omega-3

Het omega-3 vetzuur DHA is heel belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen* en het gezichtsvermogen* van je kindje. Het is een bouwsteen van de hersenen. De hoeveelheid omega-3 vetzuren die via de placenta aan de foetus wordt gegeven is afhankelijk van de voeding van de moeder. Omega-3 vetzuren DHA zitten in vette vis en visolie. Wanneer je weinig tot geen (vette) vis eet, is het aan te raden om een suppletie van het omega-3 vetzuur DHA te nemen.

Omega-3 vetzuren DHA en EPA hebben ook een gunstige invloed op jouw hart**, hersenen*** en gezichtsvermogen***.

Möller’s Omega-3 biedt 600 mg DHA per dagdosering (5 ml / 1 dessertlepel).

* Gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg DHA door de moeder, naast de aanbevolen dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA.
** Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA
*** Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

Vitamine D

Het advies voor zwangere vrouwen is om dagelijks 10 microgram extra vitamine D te nemen. Vitamine D is nodig om calcium goed op te nemen uit de voeding. Calcium zorgt voor de opbouw en instandhouding van een stevig skelet. Vitamine D is dus essentieel voor een goede ontwikkeling van de botten en de tanden van je kindje.

Daarnaast ondersteunt vitamine D de weerstand van de moeder en draagt ook bij aan het behoud van sterke botten, tanden en spieren.

Möller’s Omega-3 biedt 10 microgram vitamine D per dagelijkse dosering (5 ml /1 dessertlepel).

Vitamine A

Vitamine A is nodig voor de ontwikkeling van het gezichtsvermogen en voor de opbouw van de huid en slijmvliezen van de luchtwegen en het maag-darmkanaal van de baby. Deze vitamine ondersteunt bovendien de afweer van de zwangere vrouw tegen infecties. Tijdens de zwangerschap heb je 25% meer vitamine A nodig dan gebruikelijk. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid vitamine A wordt tijdens de zwangerschap verhoogd van 800 naar 1.000 microgram.

Voldoende vitamine A tijdens de zwangerschap is dus van belang, maar een teveel van deze vitamine moet worden voorkomen. Eet tijdens de zwangerschap niet te veel vitamine A rijke producten, zoals paté en leverworst. Een sneetje leverpastei bevat bijvoorbeeld 350 microgram vitamine A. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitamine A tijdens de zwangerschap is 1.000 microgram per dag (maximaal veilige dosis voor zwangere vrouwen is 3.000 microgram per dag). 

Möller’s Omega-3 bevat een veilige en belangrijke hoeveelheid vitamine A van 250 microgram per dagdosering.

Borstvoeding

De ingrediënten van Möller's Omega-3, geconsumeerd door de moeder, worden via borstvoeding aan de baby doorgegeven. Dit draagt bij aan de ontwikkeling van de ogen en hersenen van je kindje, omdat de DHA omega-3 vetzuren door de moedermelk worden overgedragen aan je kindje.


Möller's Omega-3 is:

⦁ Zuivere visolie, 100% afkomstig van wilde Arctische kabeljauw, duurzaam gevangen (MSC-gecertificeerd).
Olie wordt door een uniek stoomproces afgescheiden voor goede smaak en hoge kwaliteit.
⦁ Biedt een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 (1.000 mg DHA + EPA) en natuurlijke vitamine A en D.
⦁ De omega-3 vetzuren hebben hun natuurlijke triglyceride vorm, waardoor ze beter in het lichaam worden opgenomen.
Bekroond met Superior Taste Award voor uitzonderlijk goede smaak.

Ingrediënten
Levertraan afkomstig van duurzaam gevangen Arctische kabeljauw (vis), dl-α-tocoferylacetaat (vitamine E) en natuurlijke tocoferol (antioxidant).

Tutti Frutti bevat een natuurlijk fruitaroma en Citroen bevat een natuurlijk citroenaroma.

Möller’s Omega-3 bevat geen conserveringsmiddelen en geen kunstmatige kleur- of smaakstoffen.

Voedingswaarde Per 5 ml
Omega-3 vetzuren 1200 mg
- DHA 600 mg
- EPA 400 mg
Vitamine D 10 mcg (200%*)
Vitamine A 250 mcg (31%*)
Vitamine E 3 mg (25%*)

* Van referentie-inname.

Voor wie geadviseerd
Kinderen vanaf 3 jaar oud en volwassenen. Ook voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

In koelkast bewaren
Bewaar voor een optimale frisse smaak de geopende fles in de koelkast. Na opening is Möller’s Omega-3 3 maanden houdbaar. Het is altijd verstandig om voedingssupplementen buiten bereik van jonge kinderen te bewaren.

Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH)
Eénmaal per dag een dessertlepel (5 ml) Möller’s Omega-3.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde voeding. Het is belangrijk om je te houden aan de aanbevolen dagelijkse inname of adviezen van je arts.

Meer informatie
Ingrediënten Nee
Allergenen Nee
Voedingswaarde Nee
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Möller's Zwangerschapspakket - incl. Mamaband