Nieuws

 1. Taste Award voor Möller's Omega-3

  Möller's Omega-3 is voor het derde jaar op rij bekroond met de Superior Taste Award en daar zijn wij ontzettend trots op.

  Lees meer...
 2. Capsules op reis

  Kun jij Möller's Omega-3 ook echt niet missen op vakantie? Denk dan aan Möller's Double visoliecapsules als alternatief. Deze zijn makkelijk mee te nemen en zijn, net als de vloeibare visolie, rijk aan DHA en EPA omega-3, vitamine A, D en E.

  Lees meer...
 3. Vitamine D zonnebrandcreme

  Smeren met zonnebrandcrème blokkeert de aanmaak van vitamine D in de huid: een van de oorzaken van een veelvoorkomend vitamine D tekort. Wereldwijd hebben ongeveer een miljard mensen een tekort aan vitamine D.

  Lees meer...
 4. Hoe kies je een omega-3 supplement?

  Er bestaan ontzettend veel verschillende omega-3 supplementen, zeer variërend in prijs, kwaliteit, zuiverheid, herkomst en toevoegingen. Hoe kies je het juiste omega-3 supplement?

  Lees meer...
 5. Möller's MSC

  Wij zijn heel trots om te mogen vermelden dat Möller’s Omega-3 vanaf nu MSC-gecertificeerd is. Dit wil zeggen dat de kabeljauw die voor de visolie gebruikt wordt, duurzaam gevangen wordt.

  Lees meer...
 6. Supervisolie

  Supervisolie Möller's

  Tegenwoordig bestaan er tientallen soorten visolie. Maar wist je dat Möller’s Omega-3 de enige visolie is die van nature rijk is aan vitamine A én D? Daarnaast is het gehalte omega-3 (1.000 mg DHA en EPA) in verhouding ontzettend hoog. Deze omega-3-vetzuren zijn aanwezig in natuurlijke triglyceride vorm, zoals het in de vis voorkomt, voor betere opname.

  Lees meer...
 7. Houd je hersenen fit

  Wist je dat het trainen van je brein een effect heeft op je geheugen en andere hersenfuncties? De hersenen hebben prikkels nodig om actief te blijven. Een actief brein vermindert de kans op dementie. Ben je benieuwd hoe je je hersencellen kan stimuleren?

  Met deze 5 tips houd jij je hersenen fit!

  Lees meer...
 8. Blije gezichten op de beurs

  Möller's op de Holland Pharma Informatiebeurs

  Möller's Omega-3 blijft overtuigen! Afgelopen weekend hebben wij weer een behoorlijk aantal winkeliers, therapeuten en andere geïnteresseerden ontmoet op de Holland Pharma Informatiebeurs.

  Lees meer...
 9. Hooikoorts... Wat helpt?

  Hooikoorts & Möller's

  Hooikoorts… die vervelende allergische reactie die ieder jaar opspeelt door de pollen die in de lucht zweven. Deze allergische reactie is eigenlijk een overdreven afweerreactie. Een jeukende en verstopte neus, tranende ogen, niesbuien en nog veel meer klachten bezorgen velen elk jaar een vervelende periode. Hoe kun je deze klachten verminderen?

  Lees meer...
 10. De examens komen eraan… Hoe zorg je voor goede concentratie?

  Komen de examens steeds dichterbij, maar heb je moeite met concentreren?

  Lees meer...