Nieuws

 1. Hoe ben je optimaal fit tijdens de carnaval?Dit weekend breekt de 3-daagse carnavalsgekte weer los. Met de carnaval is 3 dagen lang iedereen gelijk en is saamhorigheid een vanzelfsprekende zaak. Een mooie traditie die met name in het zuiden staat als een huis en die door velen breed wordt uitgedragen. Samen zingen, dansen, hossen en feesten. Het wordt ongetwijfeld weer ontzettend gezellig. Voorkom dat je ziek wordt en zorg dat je optimaal fit bent!

  Lees meer...
 2. Virus en griep voorkomen, hoe verhoog je je weerstand?We gaan van storm naar storm en temperaturen wisselen in een rap tempo. En ja hoor, we hebben weer een griepepidemie te pakken. Voorkomen is beter dan genezen, maar hoe dan?

  Ben je al de klos? Dan is het een kwestie van goed uitzieken en gezond eten om snel te herstellen. Opnieuw je weerstand opbouwen en veel meer kun je niet doen.

  Voor alle anderen is het belangrijk om niet besmet te raken met het griepvirus en te zorgen voor een goede weerstand. Kinderen en ouderen hebben in deze periode vaak een lagere weerstand, waardoor ze sneller vatbaar zijn voor virussen.

  Lees meer...
 3. Coronavirus, hoe zorg ik voor een goede weerstand?Het coronavirus zorgt voor onrust in China, maar ook zeker in Nederland zijn we bezorgd. Al meer dan 20.000 mensen zijn besmet geraakt en in China zijn al honderden overleden. Het is niet voor niks dat de Wereldgezondheidsorganisatie het coronavirus tot een internationale gezondheidscrisis heeft uitgeroepen. Hoe beschermen wij onszelf zo goed mogelijk tegen dit virus?

  Lees meer...
 4. Möller's Omega-3 op de GezondheidsbeursVolgende week is het weer tijd voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2020. Möller's Omega-3 zal dan weer op deze beurs in Utrecht te vinden zijn. Van 6 t/m 9 februari staat het team klaar om je alles over Möller's te vertellen. Hier kun je natuurlijk ook weer profiteren van een mooie beursaanbieding. 

  Heb je nog geen kaarten, maar wil je toch graag gaan? Op onze Facebookpagina staat een leuke winactie.

  Zien wij jou volgende week? 
  Standnummer: C49

  Lees meer...
 5. blue monday, omega-3

  Het is vandaag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, ook wel deprimaandag genoemd. Op de maandag van de laatste volle week van januari zijn de meeste goede voornemens mislukt. De dagen zijn nog donker en we wachten op ons salaris na de dure feestdagen. Bovendien is de maandag voor de meesten de eerste dag van een nieuwe werkweek. Het uitgeruste gevoel van de kerstvakantie is voorbij. Redenen genoeg om deze dag Blue Monday te noemen. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag een Happy Monday is?

  Iedereen voelt zich wel eens somber of neerslachtig, maar somberheid kan overgaan in een depressie. Depressie komt steeds vaker voor. Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met een depressie. Het is niet erg om af en toe een baaldag te hebben, maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar ‘happy days’.

   

  Lees meer...
 6. Zet jij in 2020 ook de verdubbelaar in? Möller's Omega-3Het nieuwe jaar is alweer een dikke week oud! Het jaar 2020 is een heel unieke jaargang: een nieuw decennium én een dubbel tiental. Profiteer van de kracht van 2020 en zet de verdubbelaar in. Heb jij goede voornemens? Gezond eten, bewegen en lekker ontspannen zijn daar vast onderdeel van. Maar er valt nog veel meer te verbeteren en wij hebben een verrassing voor je! De weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en meer geluk kan sneller. We gaan de verdubbelaar inzetten: omega-3.

  Lees meer...
 7. Relaxed het nieuwe jaar in

  Möller's WellnesspakketDe feestdagen zijn weer voorbij, de januarimaand is weer volop aan de gang en de meesten zijn ook weer druk aan het werk. In alle drukte is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je lekker in je vel zit, kun je er ook dit jaar weer tegenaan.

  Wij hebben iets leuks! Je kunt een Möller’s Wellnesspakket winnen. Zo kun je heerlijk ontspannen met Rituals producten en een grote Walra handdoek. De fles Möller’s Omega-3 draagt een steentje bij aan je mentale gezondheid en rust. Al deze spullen kun je verpakken in de Wellnesstas van Möller’s.

  Wil je kans maken? Ga naar onze Facebookpagina om deel te nemen.

  Lees hier verder over het verband tussen omega-3 en je mentale evenwicht.

  Lees meer...
 8. Hele fijne feestdagen!

  Hele fijne feestdagenNog 2 weken, dan is het jaar 2019 voorbij en beginnen we aan een nieuw decennium. Met al onze goede voornemens gaan we 2020 in.

  Wij kijken terug op een fantastisch jaar! Möller’s heeft alweer een Superior Taste Award gewonnen, de producten zijn op veel meer plekken verkrijgbaar, ze zijn allemaal in een heel mooi nieuw jasje gestoken én de levertraan mag het MSC-keurmerk dragen. Daar zijn wij heel trots op! Möller’s staat voor kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur, daarom staan wij én onze fans 100% achter het merk. Ook in 2020 gaan wij onze fans weer koesteren. Bedankt voor jullie vertrouwen!

  Namens het hele Möller’s Omega-3 Team,

  Hele fijne feestdagen en een heel gelukkig én gezond 2020!

  P.S. Vergeet niet om je wintervoorraad Möller's in huis te halen!

  Lees meer...
 9. Meeste baby's op 25 septemberDe 25ste dag van september is de dag waarop de meeste kinderen geboren worden in Nederland. Ook zijn er veel jarigen op de dagen rondom de 25ste. Hoe zou dat komen? Als we even 9 maanden terug rekenen, komen we uit op 25 december: Kerstmis.

  Kerstmis staat bekend als de gezelligste periode van het jaar. We brengen Kerst door met familie en met onze geliefde. Samen uitgebreid dineren, elkaar kerstcadeaus geven, samen een wandeling maken, een film kijken of gewoon gezellig samenzijn. De kerstgedachte brengt mensen dichter bij elkaar. Geliefden hebben tijd voor elkaar en dat resulteert in een geboortegolf op en rond 25 september.

  Als voorbereiding op een zwangerschap, is een gezond lichaam essentieel. Omega-3 ondersteunt je hersenfunctie, je hartfunctie en je gezichtsvermogen, maar draagt daarbij ook zorg voor je algehele gezondheid. Vitamine D is een belangrijke vitamine om je weerstand op peil te houden. In de donkere wintermaanden hebben velen een tekort aan deze weerstandsvitamine.
  Ook tijdens de zwangerschap zijn omega-3 en vitamine D onmisbaar, je kindje heeft deze voedingsstoffen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen en om goed te groeien.

  Wil jij je voorbereiden op de feestdagen én misschien wel op een zwangerschap? Of ben je op dit moment zwanger? Wij hebben iets leuks voor je: het Möller’s Omega-3 Zwangerschapspakket.

  Lees meer...
 10. Winactie Winter Wonderlandpakket Möller'sWin het Winter Wonderlandpakket van Möller's!

  Heerlijke winterse thee van Rituals, een fles Möller’s Omega-3 om de winter door te komen én een leuk mutsje en sjaaltje om je fles mee te versieren!

  In deze feestelijke decembermaand is het belangrijk om ook aan je gezondheid te denken. Eén lepel Möller’s Omega-3 per dag ondersteunt je immuunsysteem en je hersenfunctie tegelijk! Zo kun jij optimaal genieten van de feestdagen!

  Wat moet je doen om kans te maken op dit Winter Wonderlandpakket van Möller’s?

  Lees meer...