Nieuws

 1. Möller's PaaspakkerBestel nu de Möller’s Paaspakker!

  Het zonnetje schijnt, de lente is begonnen en volgende week is het Pasen. Met deze Paaspakker voeg je een stukje gezondheid én een stukje vrolijkheid toe aan het Paasfeest. De paaseitjes in 10 heerlijke Tony's Chocolonely smaken toveren gegarandeerd een smile op jouw gezicht!

  Bij 2 of 3 flessen Möller’s Omega-3 ontvang je nu een doosje met Tony's Chocolonely’s Paaseitjes. Dat wordt genieten!

  Tip: de paaseitjes zijn ook leuk om cadeau te geven. Of eet ze lekker zelf op!

  Lees meer...
 2. Möller's LifestyleboosterpakketHelaas zijn door Corona steeds meer mensen verplicht om thuis te werken of thuis te blijven. Dat is geen makkelijke opgave. Voor deze mensen hebben we een “Lifestyleboosterpakket” om ook thuis aan je gezondheid en weerstand te werken.

  Lees meer...
 3. Immuniteit... maar hoe dan?

  Immuniteit... maar hoe dan?Met groepsimmuniteit gaan we het coronavirus te lijf. Een muur bouwen van gezonde mensen om de zwakkere te beschermen. Door gecontroleerde verspreiding proberen we het virus langzaam uit te bannen. Dat betekent uiteindelijk dat velen van ons het coronavirus gaan krijgen en dat we er voor moeten zorgen dat ons lichaam zo sterk mogelijk is om de klachten mild te houden en herstel zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Maar hoe dan…?

  Lees meer...
 4. De Gouden Druppel voor optimale weerstandHet coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Verschillende hygiënemaatregelen zijn van kracht om verspreiding van het virus te voorkomen, zoals geen handen meer schudden. Daarnaast kun je je lichaam ook van binnenuit proberen te beschermen. Zorg voor een sterk immuunsysteem om je lichaam te weren tegen ziekteverwekkers.

  Lees meer...
 5. Hoe ben je optimaal fit tijdens de carnaval?Dit weekend breekt de 3-daagse carnavalsgekte weer los. Met de carnaval is 3 dagen lang iedereen gelijk en is saamhorigheid een vanzelfsprekende zaak. Een mooie traditie die met name in het zuiden staat als een huis en die door velen breed wordt uitgedragen. Samen zingen, dansen, hossen en feesten. Het wordt ongetwijfeld weer ontzettend gezellig. Voorkom dat je ziek wordt en zorg dat je optimaal fit bent!

  Lees meer...
 6. Virus en griep voorkomen, hoe verhoog je je weerstand?We gaan van storm naar storm en temperaturen wisselen in een rap tempo. En ja hoor, we hebben weer een griepepidemie te pakken. Voorkomen is beter dan genezen, maar hoe dan?

  Ben je al de klos? Dan is het een kwestie van goed uitzieken en gezond eten om snel te herstellen. Opnieuw je weerstand opbouwen en veel meer kun je niet doen.

  Voor alle anderen is het belangrijk om niet besmet te raken met het griepvirus en te zorgen voor een goede weerstand. Kinderen en ouderen hebben in deze periode vaak een lagere weerstand, waardoor ze sneller vatbaar zijn voor virussen.

  Lees meer...
 7. Coronavirus, hoe zorg ik voor een goede weerstand?Het coronavirus zorgt voor onrust in China, maar ook zeker in Nederland zijn we bezorgd. Al meer dan 20.000 mensen zijn besmet geraakt en in China zijn al honderden overleden. Het is niet voor niks dat de Wereldgezondheidsorganisatie het coronavirus tot een internationale gezondheidscrisis heeft uitgeroepen. Hoe beschermen wij onszelf zo goed mogelijk tegen dit virus?

  Lees meer...
 8. Möller's Omega-3 op de GezondheidsbeursVolgende week is het weer tijd voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2020. Möller's Omega-3 zal dan weer op deze beurs in Utrecht te vinden zijn. Van 6 t/m 9 februari staat het team klaar om je alles over Möller's te vertellen. Hier kun je natuurlijk ook weer profiteren van een mooie beursaanbieding. 

  Heb je nog geen kaarten, maar wil je toch graag gaan? Op onze Facebookpagina staat een leuke winactie.

  Zien wij jou volgende week? 
  Standnummer: C49

  Lees meer...
 9. blue monday, omega-3

  Het is vandaag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, ook wel deprimaandag genoemd. Op de maandag van de laatste volle week van januari zijn de meeste goede voornemens mislukt. De dagen zijn nog donker en we wachten op ons salaris na de dure feestdagen. Bovendien is de maandag voor de meesten de eerste dag van een nieuwe werkweek. Het uitgeruste gevoel van de kerstvakantie is voorbij. Redenen genoeg om deze dag Blue Monday te noemen. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag een Happy Monday is?

  Iedereen voelt zich wel eens somber of neerslachtig, maar somberheid kan overgaan in een depressie. Depressie komt steeds vaker voor. Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met een depressie. Het is niet erg om af en toe een baaldag te hebben, maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar ‘happy days’.

   

  Lees meer...
 10. Zet jij in 2020 ook de verdubbelaar in? Möller's Omega-3Het nieuwe jaar is alweer een dikke week oud! Het jaar 2020 is een heel unieke jaargang: een nieuw decennium én een dubbel tiental. Profiteer van de kracht van 2020 en zet de verdubbelaar in. Heb jij goede voornemens? Gezond eten, bewegen en lekker ontspannen zijn daar vast onderdeel van. Maar er valt nog veel meer te verbeteren en wij hebben een verrassing voor je! De weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en meer geluk kan sneller. We gaan de verdubbelaar inzetten: omega-3.

  Lees meer...