Nieuws

 1. Winacties op komst...

  Möller's Winactie Warme WinterpakketVorige week hadden wij een hele leuke winactie op Facebook. Het Warme Winterpakket van Möller’s stond op het spel!

  Deze prijs bestaat uit lekker warme Noorse sokken, een heerlijke Noorse muts, een leuke katoenen Möller’s tas en een fles Möller’s. Zo zitten de winnaars er deze winter warmpjes bij!

  Lees meer...
 2. Wat zegt het etiket?Laat het etiket je helpen om het juiste voedingssupplement te kiezen!

  Voedingssupplementen zijn het hele jaar door, afhankelijk van je behoeften en eventuele tekorten, geschikt als aanvulling op je dagelijkse voeding. Deze vitamines, mineralen, vetzuren en extracten zijn vaak verkrijgbaar in de vorm van pillen, capsules, poeder of olie. De etiketten staan vaak vol met verleidelijke kreten, keurmerken en iconen. Laat je niet misleiden door de wirwar aan informatie op zo’n etiket en neem zelf de touwtjes in handen. Bekijk de ingrediënten, voedingswaarden en andere informatie op het etiket, zodat je zelf de kwaliteit kan beoordelen.

  Lees meer...
 3. Möller's Omega-3 Capsules

  Möller’s Omega-3 Capsules, voorheen Double Capsules, hebben een nieuwe verpakking. Het potje met 112 capsules is nu gemaakt van 100% gerecycled plastic. Wij zijn trots op deze duurzame ontwikkeling.

  Naast de duurzame verpakking is ook het etiket op de voorkant vernieuwd. Het nieuwe etiket benadrukt de belangrijkste voordelen voor de gezondheid met icoontjes: immuunsysteem, hersenen en hart.

  Lees meer...
 4. Zwanger? Welke voedingsstoffen heb je nodig?

  Als je zwanger bent, heb je extra voedingsstoffen nodig. Gezonde voeding is uiterst belangrijk! Je kindje moet zich goed kunnen ontwikkelen en daarbij kun je zelf ook wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de zwangerschap wil je je goed voelen. De Gezondheidsraad adviseert om tijdens de zwangerschap voedingssupplementen te nemen. Niet alle voedingsstoffen kun je namelijk niet in voldoende mate uit je voeding halen.

  Lees meer...
 5. Slechter slapen door vitamine D tekort

  Zorg jij wel goed voor je zelf? Gun je jezelf voldoende slaap? Of lukt het je vaak niet om in slaap te komen? Mogelijk heb je last van een vitaminetekort.

  Lees meer...
 6. Weer nieuwe verkooppunten erbij!

  Möller's Omega-3 waar te koop

  Möller’s Omega-3 is op steeds meer plekken in Nederland en België te koop! De producten zijn verkrijgbaar bij steeds meer apotheken, vitaminewinkels, natuurwinkels en drogisterij-reformzaken.
  Sinds kort kun je ook bij Etos terecht voor je favoriete omega-3.

  Waar kun je Möller’s Omega-3 kopen?

  Lees meer...
 7. Hoe verhoog je je weerstand?

  Hello September, Möller's Omega-3

  De zomer is bijna voorbij, de zon laat zich steeds minder vaak zien en de R is weer in de maand. De koude en donkere periode van het jaar is in aantocht. Wat betekent dit nu eigenlijk?

  Lees meer...
 8. Vitamine D tekort, Möller's Omega-3

  Vitamine D is een weerstandsvitamine, het zorgt voor een sterk immuunsysteem. Daarbij is de vitamine, die je lichaam aanmaakt door je huid voldoende bloot te stellen aan zonlicht, belangrijk voor sterke botten en tanden. Ook de spieren hebben belang bij een voldoende vitamine D gehalte, omdat de opname van calcium beïnvloed wordt door vitamine D.

  Lees meer...
 9. Taste Award voor Möller's Omega-3

  Möller's Omega-3 is voor het derde jaar op rij bekroond met de Superior Taste Award en daar zijn wij ontzettend trots op.

  Lees meer...
 10. Capsules op reis

  Kun jij Möller's Omega-3 ook echt niet missen op vakantie? Denk dan aan Möller's Double visoliecapsules als alternatief. Deze zijn makkelijk mee te nemen en zijn, net als de vloeibare visolie, rijk aan DHA en EPA omega-3, vitamine A, D en E.

  Lees meer...