Nieuws

 1. Hooikoorts... Wat helpt?

  Hooikoorts & Möller's

  Hooikoorts… die vervelende allergische reactie die ieder jaar opspeelt door de pollen die in de lucht zweven. Deze allergische reactie is eigenlijk een overdreven afweerreactie. Een jeukende en verstopte neus, tranende ogen, niesbuien en nog veel meer klachten bezorgen velen elk jaar een vervelende periode. Hoe kun je deze klachten verminderen?

  Lees meer...
 2. Huid en Möller's

  Iedereen wil graag een mooie en gezonde huid. Een goede verzorging draagt hier aan bij, zowel van binnen als van buiten. Veel huidproblemen, zoals acné en psoriasis, worden beïnvloed door onze voeding en onze leefstijl. Wat kun je doen voor een gezonde en stralende huid?

  Lees meer...
 3. Vier de lente!

  Vier de lente met Möller's

  Het is lente! Het zonnetje laat zich weer wat vaker zien, de temperatuur loopt langzaam maar zeker op en de dagen worden steeds langer. 
  Vier de lente met dit Lentepakket met de beste visolie. Möller’s zorgt voor jou en je gezin: iedere dag, het hele jaar door!

  Lees meer...
 4. Wat is vitamine D eigenlijk?

  Vitamine D Möller's Levertraan

  Het is vandaag voorlopig weer de laatste zonnige dag! Verschillende warmterecords zijn al gebroken, heerlijk die zonnestraaltjes. Die zonnestraaltjes zorgen ervoor dat ons lichaam vitamine D aanmaakt. Maar wat is vitamine D eigenlijk? Wist je, bijvoorbeeld, dat vitamine D eigenlijk helemaal geen vitamine is?

  Lees meer...
 5. Help... Ik heb de griep!

  Help... Ik heb de griep

  Heeft de griep je te pakken? De griepepidemie is deze winter al 6 weken gaande. Koorts, hoofdpijn, gewrichtspijn en neusverkoudheid, het hoort er helaas allemaal bij. Hoe kom je hier weer het snelste bovenop? En hoe zorg je ervoor dat je je gezin niet aansteekt?

  Lees meer...
 6. Gezondheidsbeurs 2019

  Ook dit jaar is Möller's weer te vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 10 februari 2019.

  Lees meer...
 7. Levertraan… het allerbeste alternatief voor vis

  Lust je geen vis? Of eet je te weinig vis? Of eet je wel vis, maar geen vette vis? Let er dan op dat je voldoende omega-3 visvetzuren EPA en DHA consumeert. Ons advies: Möller’s Levertraan, het beste alternatief voor vis.

  Lees meer...
 8. Voel je je vermoeid en futloos?

  Misschien wordt dit veroorzaakt door een vitamine D tekort. Vitamine D is een vitamine die onder invloed van zonlicht in de huid wordt aangemaakt. In de donkere maanden gebeurt dit dus onvoldoende, waardoor veel mensen een tekort aan vitamine D hebben.

  Lees meer...
 9. Eindelijk herfst...

  Sunset Autumn

  Als je naar buiten kijkt is het echt herfst. Heerlijk! Maar dat betekent ook dat onze weerstand wel weer wat ondersteuning kan gebruiken? Hoe komen we gezond en griepvrij de koude periode door?

  Lees meer...
 10. Kind regenjas Möller's

  Het wordt kouder, het is vroeg donker en we komen minder in de buitenlucht. Dit heeft ook gevolgen voor de weerstand en vatbaarheid voor verkoudheid en griep. Niet alleen je eigen weerstand, maar ook die van je kind.

  Lees meer...