Nieuws

 1. Help... Ik heb de griep!

  Help... Ik heb de griep

  Heeft de griep je te pakken? De griepepidemie is deze winter al 6 weken gaande. Koorts, hoofdpijn, gewrichtspijn en neusverkoudheid, het hoort er helaas allemaal bij. Hoe kom je hier weer het snelste bovenop? En hoe zorg je ervoor dat je je gezin niet aansteekt?

  Lees meer...
 2. Gezondheidsbeurs 2019

  Ook dit jaar is Möller's weer te vinden op de Nationale Gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Deze vindt plaats van donderdag 7 t/m zondag 10 februari 2019.

  Lees meer...
 3. Levertraan… het allerbeste alternatief voor vis

  Lust je geen vis? Of eet je te weinig vis? Of eet je wel vis, maar geen vette vis? Let er dan op dat je voldoende omega-3 visvetzuren EPA en DHA consumeert. Ons advies: Möller’s Levertraan, het beste alternatief voor vis.

  Lees meer...
 4. Voel je je vermoeid en futloos?

  Misschien wordt dit veroorzaakt door een vitamine D tekort. Vitamine D is een vitamine die onder invloed van zonlicht in de huid wordt aangemaakt. In de donkere maanden gebeurt dit dus onvoldoende, waardoor veel mensen een tekort aan vitamine D hebben.

  Lees meer...
 5. Eindelijk herfst...

  Sunset Autumn

  Als je naar buiten kijkt is het echt herfst. Heerlijk! Maar dat betekent ook dat onze weerstand wel weer wat ondersteuning kan gebruiken? Hoe komen we gezond en griepvrij de koude periode door?

  Lees meer...
 6. Kind regenjas Möller's

  Het wordt kouder, het is vroeg donker en we komen minder in de buitenlucht. Dit heeft ook gevolgen voor de weerstand en vatbaarheid voor verkoudheid en griep. Niet alleen je eigen weerstand, maar ook die van je kind.

  Lees meer...
 7. Superior Taste award Möller's

  Möller's Levertraan is ook dit jaar weer bekroond met de Superior Taste Award. Een prestigieuze prijs voor uitzonderlijk goede smaak.

  Lees meer...
 8. Brain Power met Möller's!

  Brain Power

  De eindexamens zijn weer begonnen!

  Möller's Levertraan biedt natuurlijke ondersteuning van je hersenen.

  Möller’s Levertraan ondersteunt de normale functie van de hersenen (bij een inname van minstens 250 mg DHA per dag), waar het concentratievermogen en het geheugen natuurlijk onderdeel van zijn. Bovendien zijn omega-3 vetzuren essentieel voor de ontwikkeling van de hersenen gedurende de kindertijd en pubertijd.

  Lees meer...
 9. Lekker de zon in? Ondersteun en bescherm je huid

  Het is heerlijk weer! Het zonnetje schijnt en de weersvoorspellingen voor deze week zijn uitstekend. Maar pas op... zonlicht kan schadelijk zijn en leiden tot versnelde huidveroudering en -beschadiging. Deze vitamines zorgen voor een gezonde huid!

  Welke vitamines? Dat lees je hieronder...

  Lees meer...
 10. Vitamine D Zonlicht Lente/Zomer
  Vitamine D supplementen hoef je alleen maar in de wintermaanden te nemen, toch? Nee! Aanvulling met vitamine D is gedurende het hele jaar belangrijk.

  Lees meer...