Nieuws

 1. Zwanger? Welke voedingsstoffen heb je nodig?

  Als je zwanger bent, heb je extra voedingsstoffen nodig. Gezonde voeding is uiterst belangrijk! Je kindje moet zich goed kunnen ontwikkelen en daarbij kun je zelf ook wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de zwangerschap wil je je goed voelen. De Gezondheidsraad adviseert om tijdens de zwangerschap voedingssupplementen te nemen. Niet alle voedingsstoffen kun je namelijk niet in voldoende mate uit je voeding halen.

  Lees meer...
 2. Slechter slapen door vitamine D tekort

  Zorg jij wel goed voor je zelf? Gun je jezelf voldoende slaap? Of lukt het je vaak niet om in slaap te komen? Mogelijk heb je last van een vitaminetekort.

  Lees meer...
 3. Weer nieuwe verkooppunten erbij!

  Möller's Omega-3 waar te koop

  Möller’s Omega-3 is op steeds meer plekken in Nederland en België te koop! De producten zijn verkrijgbaar bij steeds meer apotheken, vitaminewinkels, natuurwinkels en drogisterij-reformzaken.
  Sinds kort kun je ook bij Etos terecht voor je favoriete omega-3.

  Waar kun je Möller’s Omega-3 kopen?

  Lees meer...
 4. Hoe verhoog je je weerstand?

  Hello September, Möller's Omega-3

  De zomer is bijna voorbij, de zon laat zich steeds minder vaak zien en de R is weer in de maand. De koude en donkere periode van het jaar is in aantocht. Wat betekent dit nu eigenlijk?

  Lees meer...
 5. Vitamine D tekort, Möller's Omega-3

  Vitamine D is een weerstandsvitamine, het zorgt voor een sterk immuunsysteem. Daarbij is de vitamine, die je lichaam aanmaakt door je huid voldoende bloot te stellen aan zonlicht, belangrijk voor sterke botten en tanden. Ook de spieren hebben belang bij een voldoende vitamine D gehalte, omdat de opname van calcium beïnvloed wordt door vitamine D.

  Lees meer...
 6. Taste Award voor Möller's Omega-3

  Möller's Omega-3 is voor het derde jaar op rij bekroond met de Superior Taste Award en daar zijn wij ontzettend trots op.

  Lees meer...
 7. Capsules op reis

  Kun jij Möller's Omega-3 ook echt niet missen op vakantie? Denk dan aan Möller's Double visoliecapsules als alternatief. Deze zijn makkelijk mee te nemen en zijn, net als de vloeibare visolie, rijk aan DHA en EPA omega-3, vitamine A, D en E.

  Lees meer...
 8. Vitamine D zonnebrandcreme

  Smeren met zonnebrandcrème blokkeert de aanmaak van vitamine D in de huid: een van de oorzaken van een veelvoorkomend vitamine D tekort. Wereldwijd hebben ongeveer een miljard mensen een tekort aan vitamine D.

  Lees meer...
 9. Hoe kies je een omega-3 supplement?

  Er bestaan ontzettend veel verschillende omega-3 supplementen, zeer variërend in prijs, kwaliteit, zuiverheid, herkomst en toevoegingen. Hoe kies je het juiste omega-3 supplement?

  Lees meer...
 10. Möller's MSC

  Wij zijn heel trots om te mogen vermelden dat Möller’s Omega-3 vanaf nu MSC-gecertificeerd is. Dit wil zeggen dat de kabeljauw die voor de visolie gebruikt wordt, duurzaam gevangen wordt.

  Lees meer...