Nieuws

 1. Een gezonde huid: smeren of slikken?

  We willen het allemaal: een stralende, mooie, strakke huid. Het is belangrijk om je huid gezond te houden, om letterlijk lekker in je vel te zitten. Maar heeft je huid nu het meeste baat bij allerlei crèmes of kun je je huid ook van binnenuit ondersteunen? Hoe zorg je voor een stralende huid?

  Lees meer...
 2. Levertraan met de beste smaak

  Levertraan met de beste smaakMocht je je afvragen of levertraan wel lekker is, het antwoord is ja! Vroeger werd vaak een lepeltje suiker na gegeven, omdat de smaak heel vies was. Möller’s bewijst het tegendeel: alle drie de smaken zijn bekroond met een Superior Taste Award. Met Möller’s Omega-3 Citroen, Tutti Frutti óf Naturel neem jij je dagelijkse dosis gezondheid heel gemakkelijk in.

  Lees meer...
 3. We mogen weer! Blijf gezond!

  Möller's MondkapjeLangzamerhand mogen we gelukkig weer meer samen zijn. Heerlijk socializen met familie en vrienden, maar wel nog met een aantal restricties. Juist nu is het belangrijk om niet alleen goed op de groep, maar ook vooral op jezelf te letten. Als jij gezond blijft, kun je anderen ook niet besmetten. Een goede hygiëne en een gezonde levensstijl dragen bij aan een sterk immuunsysteem.

  Over de positieve effecten van een mondkapje is niet iedereen eensgestemd. Maar wat je er ook van vindt, in sommige gevallen voelt een mondkapje of mondbescherming best relaxed, zeker voor de mensen om je heen. Een simpele mondbescherming kan al (een beetje) bescherming bieden.

  Lees meer...
 4. Maakt je huid voldoende vitamine D aan als je je insmeert?Heb jij je de afgelopen dagen goed ingesmeerd met zonnebrandcrème? Het zonnetje heeft al flink geschenen en door de sterke zonkracht kon een onbeschermde huid heel snel verbranden. Bescherming tegen de felle zon is natuurlijk heel belangrijk, maar wist je dat zonnebrandcrème ook de aanmaak van vitamine D blokkeert?

  Lees meer...
 5. Is vitamine D de coronakiller?De onderzoekswereld draait op volle toeren. Er worden steeds meer onderzoeken gepubliceerd waaruit blijkt dat er een link is tussen vitamine D tekort en COVID-19. Wie te weinig vitamine D binnenkrijgt, loopt meer risico op complicaties van het coronavirus, zoals ademhalingsklachten en longontsteking.

  Mensen in Scandinavië hebben gemiddeld de hoogste vitamine D spiegel van Europa. In Scandinavië wordt al decennialang iedere dag een lepel levertraan genomen, een belangrijke natuurlijke bron van vitamine D. Diverse onderzoeken wijzen uit dat de sterftecijfers als gevolg van corona in deze landen lager liggen dan in landen waar een tekort aan vitamine D vaker voorkomt.

  Lees meer...
 6. Kinderen mogen weer!

  Kinderen mogen weer!Vanaf 11 mei mogen kinderen weer naar school. De basisscholen openen dan hun deuren, weliswaar in aangepaste vorm. Ook mogen kinderen weer gaan trainen met hun vriendjes en vriendinnetjes bij hun favoriete sportclub. De jeugd staat te trappelen! Maar hoe bescherm je je kind in deze periode? Hoe verhoog je hun weerstand? Hoe zorg je ervoor dat je kind niet snel ziek wordt?

  Een goede weerstand is uiterst belangrijk. Vitamine A en D zijn de vitamines die een grote rol spelen in de ondersteuning van het immuunsysteem. Ze worden niet voor niets de ‘weerstandsvitamines’ genoemd. Deze voedingsstoffen bieden net dat extra beetje weerstand dat je kind nodig heeft in deze tijden.

  Lees meer...
 7. Wat te doen tegen hooikoorts?

  Wat te doen tegen hooikoorts?Hatsjie! Heb je ook last van hooikoorts? Het hooikoortsseizoen is weer volop begonnen. Een jeukende en verstopte neus, niesbuien, rode en tranende ogen en nog veel meer klachten bezorgen velen ieder jaar weer opnieuw een vervelende periode. Wat kun je doen om deze klachten tegen te gaan?

  Lees meer...
 8. Möller's PaaspakkerBestel nu de Möller’s Paaspakker!

  Het zonnetje schijnt, de lente is begonnen en volgende week is het Pasen. Met deze Paaspakker voeg je een stukje gezondheid én een stukje vrolijkheid toe aan het Paasfeest. De paaseitjes in 10 heerlijke Tony's Chocolonely smaken toveren gegarandeerd een smile op jouw gezicht!

  Bij 2 of 3 flessen Möller’s Omega-3 ontvang je nu een doosje met Tony's Chocolonely’s Paaseitjes. Dat wordt genieten!

  Tip: de paaseitjes zijn ook leuk om cadeau te geven. Of eet ze lekker zelf op!

  Lees meer...
 9. Möller's LifestyleboosterpakketHelaas zijn door Corona steeds meer mensen verplicht om thuis te werken of thuis te blijven. Dat is geen makkelijke opgave. Voor deze mensen hebben we een “Lifestyleboosterpakket” om ook thuis aan je gezondheid en weerstand te werken.

  Lees meer...
 10. Immuniteit... maar hoe dan?

  Immuniteit... maar hoe dan?Met groepsimmuniteit gaan we het coronavirus te lijf. Een muur bouwen van gezonde mensen om de zwakkere te beschermen. Door gecontroleerde verspreiding proberen we het virus langzaam uit te bannen. Dat betekent uiteindelijk dat velen van ons het coronavirus gaan krijgen en dat we er voor moeten zorgen dat ons lichaam zo sterk mogelijk is om de klachten mild te houden en herstel zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Maar hoe dan…?

  Lees meer...