Nieuws

 1. Zet jij in 2020 ook de verdubbelaar in? Möller's Omega-3Het nieuwe jaar is alweer een dikke week oud! Het jaar 2020 is een heel unieke jaargang: een nieuw decennium én een dubbel tiental. Profiteer van de kracht van 2020 en zet de verdubbelaar in. Heb jij goede voornemens? Gezond eten, bewegen en lekker ontspannen zijn daar vast onderdeel van. Maar er valt nog veel meer te verbeteren en wij hebben een verrassing voor je! De weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en meer geluk kan sneller. We gaan de verdubbelaar inzetten: omega-3.

  Lees meer...
 2. Relaxed het nieuwe jaar in

  Möller's WellnesspakketDe feestdagen zijn weer voorbij, de januarimaand is weer volop aan de gang en de meesten zijn ook weer druk aan het werk. In alle drukte is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je lekker in je vel zit, kun je er ook dit jaar weer tegenaan.

  Wij hebben iets leuks! Je kunt een Möller’s Wellnesspakket winnen. Zo kun je heerlijk ontspannen met Rituals producten en een grote Walra handdoek. De fles Möller’s Omega-3 draagt een steentje bij aan je mentale gezondheid en rust. Al deze spullen kun je verpakken in de Wellnesstas van Möller’s.

  Wil je kans maken? Ga naar onze Facebookpagina om deel te nemen.

  Lees hier verder over het verband tussen omega-3 en je mentale evenwicht.

  Lees meer...
 3. Hele fijne feestdagen!

  Hele fijne feestdagenNog 2 weken, dan is het jaar 2019 voorbij en beginnen we aan een nieuw decennium. Met al onze goede voornemens gaan we 2020 in.

  Wij kijken terug op een fantastisch jaar! Möller’s heeft alweer een Superior Taste Award gewonnen, de producten zijn op veel meer plekken verkrijgbaar, ze zijn allemaal in een heel mooi nieuw jasje gestoken én de levertraan mag het MSC-keurmerk dragen. Daar zijn wij heel trots op! Möller’s staat voor kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur, daarom staan wij én onze fans 100% achter het merk. Ook in 2020 gaan wij onze fans weer koesteren. Bedankt voor jullie vertrouwen!

  Namens het hele Möller’s Omega-3 Team,

  Hele fijne feestdagen en een heel gelukkig én gezond 2020!

  P.S. Vergeet niet om je wintervoorraad Möller's in huis te halen!

  Lees meer...
 4. Meeste baby's op 25 septemberDe 25ste dag van september is de dag waarop de meeste kinderen geboren worden in Nederland. Ook zijn er veel jarigen op de dagen rondom de 25ste. Hoe zou dat komen? Als we even 9 maanden terug rekenen, komen we uit op 25 december: Kerstmis.

  Kerstmis staat bekend als de gezelligste periode van het jaar. We brengen Kerst door met familie en met onze geliefde. Samen uitgebreid dineren, elkaar kerstcadeaus geven, samen een wandeling maken, een film kijken of gewoon gezellig samenzijn. De kerstgedachte brengt mensen dichter bij elkaar. Geliefden hebben tijd voor elkaar en dat resulteert in een geboortegolf op en rond 25 september.

  Als voorbereiding op een zwangerschap, is een gezond lichaam essentieel. Omega-3 ondersteunt je hersenfunctie, je hartfunctie en je gezichtsvermogen, maar draagt daarbij ook zorg voor je algehele gezondheid. Vitamine D is een belangrijke vitamine om je weerstand op peil te houden. In de donkere wintermaanden hebben velen een tekort aan deze weerstandsvitamine.
  Ook tijdens de zwangerschap zijn omega-3 en vitamine D onmisbaar, je kindje heeft deze voedingsstoffen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen en om goed te groeien.

  Wil jij je voorbereiden op de feestdagen én misschien wel op een zwangerschap? Of ben je op dit moment zwanger? Wij hebben iets leuks voor je: het Möller’s Omega-3 Zwangerschapspakket.

  Lees meer...
 5. Winactie Winter Wonderlandpakket Möller'sWin het Winter Wonderlandpakket van Möller's!

  Heerlijke winterse thee van Rituals, een fles Möller’s Omega-3 om de winter door te komen én een leuk mutsje en sjaaltje om je fles mee te versieren!

  In deze feestelijke decembermaand is het belangrijk om ook aan je gezondheid te denken. Eén lepel Möller’s Omega-3 per dag ondersteunt je immuunsysteem en je hersenfunctie tegelijk! Zo kun jij optimaal genieten van de feestdagen!

  Wat moet je doen om kans te maken op dit Winter Wonderlandpakket van Möller’s?

  Lees meer...
 6. Winterhanden of wintertenen?Heb jij ook regelmatig last van koude handen en voeten in de winter? Dit fenomeen wordt ook wel winterhanden of wintertenen genoemd. Dit kan niet alleen heel vervelend, maar ook pijnlijk zijn. Wat kun je doen om winterhanden of wintertenen te voorkomen of te verhelpen?

  Wanneer het buiten kouder wordt, kun je last krijgen van koude handen en voeten. Bij winterhanden en wintertenen krijg je jeuk en/of pijn aan je vingers en tenen en rode, blauwe en paarse plekken. Dit winters verschijnsel komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

  Lees meer...
 7. Winacties op komst...

  Möller's Winactie Warme WinterpakketVorige week hadden wij een hele leuke winactie op Facebook. Het Warme Winterpakket van Möller’s stond op het spel!

  Deze prijs bestaat uit lekker warme Noorse sokken, een heerlijke Noorse muts, een leuke katoenen Möller’s tas en een fles Möller’s. Zo zitten de winnaars er deze winter warmpjes bij!

  Lees meer...
 8. Wat zegt het etiket?Laat het etiket je helpen om het juiste voedingssupplement te kiezen!

  Voedingssupplementen zijn het hele jaar door, afhankelijk van je behoeften en eventuele tekorten, geschikt als aanvulling op je dagelijkse voeding. Deze vitamines, mineralen, vetzuren en extracten zijn vaak verkrijgbaar in de vorm van pillen, capsules, poeder of olie. De etiketten staan vaak vol met verleidelijke kreten, keurmerken en iconen. Laat je niet misleiden door de wirwar aan informatie op zo’n etiket en neem zelf de touwtjes in handen. Bekijk de ingrediënten, voedingswaarden en andere informatie op het etiket, zodat je zelf de kwaliteit kan beoordelen.

  Lees meer...
 9. Möller's Omega-3 Capsules

  Möller’s Omega-3 Capsules, voorheen Double Capsules, hebben een nieuwe verpakking. Het potje met 112 capsules is nu gemaakt van 100% gerecycled plastic. Wij zijn trots op deze duurzame ontwikkeling.

  Naast de duurzame verpakking is ook het etiket op de voorkant vernieuwd. Het nieuwe etiket benadrukt de belangrijkste voordelen voor de gezondheid met icoontjes: immuunsysteem, hersenen en hart.

  Lees meer...
 10. Zwanger? Welke voedingsstoffen heb je nodig?

  Als je zwanger bent, heb je extra voedingsstoffen nodig. Gezonde voeding is uiterst belangrijk! Je kindje moet zich goed kunnen ontwikkelen en daarbij kun je zelf ook wel ondersteuning gebruiken. Tijdens de zwangerschap wil je je goed voelen. De Gezondheidsraad adviseert om tijdens de zwangerschap voedingssupplementen te nemen. Niet alle voedingsstoffen kun je namelijk niet in voldoende mate uit je voeding halen.

  Lees meer...