Monthly Archives: September 2017

 1. De Möller methode

  Fabriek

  De unieke productiemethode van Möller’s levertraan zorgt voor een product van zeer hoge kwaliteit. Peter Möller, de oprichter van het merk, introduceerde de Möller methode: het afscheiden van olie van de lever van kabeljauw door middel van stoomverhitting. De lever wordt op lage temperatuur gestoomd, waardoor de omega-3 rijke olie langzaam wordt afgescheiden en de natuurlijke vorm van de vetzuren wordt behouden.

  Lees meer...
 2. De R is weer in de maand!

  De R is weer in de maand!

  De zomer is zo goed als voorbij, de herfst staat weer voor de deur. Dit betekent ook dat je lichaam wat extra ondersteuning kan gebruiken om je weerstand op peil te houden. Ondersteun je immuunsysteem met één lepel Möller’s levertraan per dag!

  Lees meer...
 3. The Oslo Breakfast

  The Oslo Breakfast

  De Noren zijn wereldwijd zowel de gelukkigste als de gezondste mensen. Dit is grotendeels te danken aan hun gezonde manier van eten. Het ontbijt is “key” volgens de Noren. Voor Noren is levertraan dagelijkse kost en onderdeel van hun dagelijks ontbijt, ook wel ‘the Oslo Breakfast’ genoemd.

  Lees meer...
 4. Levertraan vs. visoliecapsules

  Levertraan vs. visoliecapsules

  Waarom is Möller’s levertraan beter dan reguliere visoliecapsules? Naast hoge kwaliteit en hoog gehalte omega-3 en vitamines, onderscheidt Möller’s zich ook van de reguliere visoliecapsules in herkomst, productieproces, natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid. Lees hier verder…

  Lees meer...