Monthly Archives: February 2018

 1. Carnaval
  Carnaval vieren?

  Komend weekend is het weer carnaval… en de weersvoorspellingen zijn niet heel zonnig. Zorg voor een goede weerstand om de kou en de drie dagen feest goed door te komen. Met de weerstandsvitamines in Möller’s Levertraan zit je goed. Veel plezier!

  Skivakantie
  Of toch op skivakantie?

  Ben je geen carnavalsvierder, maar ga je lekker op skivakantie? Vergeet Möller’s dan niet mee te nemen. Möller’s Double Capsules bieden een hoge dosis omega-3 en vitamine A, D en E in handige capsulevorm. Geniet van de wintersport!

  Lees meer...
 2. Olympisch ontbijten met Möller’s

  Olympische Spelen

  Deze week gaan de Olympische Spelen weer van start. Wij presenteren: het Möller’s Olympisch ontbijt! De deelnemers van de Olympische Spelen zullen natuurlijk stevig en gezond moeten ontbijten om goed te kunnen presteren op de Spelen. Wij adviseren daarom om het ontbijt aan te vullen met een lepel Möller’s Levertraan. De goede omega-3 vetzuren en vitamine A en D zorgen ervoor dat het lichaam een extra dosis gezondheid krijgt. Olympische sporters, succes!

  Lees meer...
 3. Visconsumptie verbetert slaap en intelligentie van kinderen

  Kinderen die regelmatig vis eten hebben een hoger IQ en minder vaak slaapproblemen dan kinderen die zelden of nooit vis eten. Vis is de belangrijkste bron van omega-3 vetzuren.

  Omega-3 vetzuren zijn van grote invloed op de werking van de hersenen. Onderzoek wijst uit dat omega-3 zorgt voor een betere concentratie en een beter geheugen. Ook voor de ontwikkeling van de hersenen van kinderen zijn omega-3 visvetzuren uitermate belangrijk.

  Consumptie van voldoende omega-3 is dus belangrijk voor hersenontwikkeling en cognitieve functies.

  Möller’s Levertraan is rijk aan natuurlijke omega-3 en vitamine A en D. Eén lepel per dag bevat een hoge hoeveelheid omega-3, namelijk 1.000 mg DHA en EPA.

  Bron: https://www.nature.com/articles/s41598-017-17520-w

  Lees meer...