Monthly Archives: March 2018

 1. Omega 3 verbetert schoolprestaties

  DHA- en EPA-vetzuren zijn belangrijk voor het functioneren van de hersenen. Met name gedurende de kindertijd en pubertijd zijn de hersenen flink in ontwikkeling. Onlangs werd een onderzoek gepubliceerd waarin de hoeveelheid omega-3 vetzuren in verband werd gebracht met schoolprestaties.

  Lees meer...
 2. Moeite met slikken van capsules?

  Moeite met slikken capsules

  Heb je moeite met het slikken van capsules, tabletten en pillen? En wil je toch graag je gezondheid optimaal ondersteunen? Möller’s Levertraan is door de vloeibare vorm heel makkelijk in te nemen en door te slikken. Ook ideaal voor kinderen.

  Lees meer...
 3. Omega 3 en ADHD

  Omega-3 is een belangrijke bouwsteen van de hersenen. Möller’s Levertraan beïnvloedt het functioneren van de hersenen, waarbij ook het concentratievermogen wordt gestimuleerd door omega-3 vetzuren. Omega-3 kan ook een rol spelen in de behandeling van ADHD.

  Lees meer...
 4. Mollers double nieuw design

  Het design van Möller’s Double visoliecapsules is vernieuwd. De gele dop is vervangen door een witte dop. De inhoud van de verpakking is niet veranderd, waardoor de capsules uiteraard nog steeds van dezelfde hoge kwaliteit zijn. 

  Lees meer...