Monthly Archives: December 2019

 1. Hele fijne feestdagen!

  Hele fijne feestdagenNog 2 weken, dan is het jaar 2019 voorbij en beginnen we aan een nieuw decennium. Met al onze goede voornemens gaan we 2020 in.

  Wij kijken terug op een fantastisch jaar! Möller’s heeft alweer een Superior Taste Award gewonnen, de producten zijn op veel meer plekken verkrijgbaar, ze zijn allemaal in een heel mooi nieuw jasje gestoken én de levertraan mag het MSC-keurmerk dragen. Daar zijn wij heel trots op! Möller’s staat voor kwaliteit, duurzaamheid en puur natuur, daarom staan wij én onze fans 100% achter het merk. Ook in 2020 gaan wij onze fans weer koesteren. Bedankt voor jullie vertrouwen!

  Namens het hele Möller’s Omega-3 Team,

  Hele fijne feestdagen en een heel gelukkig én gezond 2020!

  P.S. Vergeet niet om je wintervoorraad Möller's in huis te halen!

  Lees meer...
 2. Meeste baby's op 25 septemberDe 25ste dag van september is de dag waarop de meeste kinderen geboren worden in Nederland. Ook zijn er veel jarigen op de dagen rondom de 25ste. Hoe zou dat komen? Als we even 9 maanden terug rekenen, komen we uit op 25 december: Kerstmis.

  Kerstmis staat bekend als de gezelligste periode van het jaar. We brengen Kerst door met familie en met onze geliefde. Samen uitgebreid dineren, elkaar kerstcadeaus geven, samen een wandeling maken, een film kijken of gewoon gezellig samenzijn. De kerstgedachte brengt mensen dichter bij elkaar. Geliefden hebben tijd voor elkaar en dat resulteert in een geboortegolf op en rond 25 september.

  Als voorbereiding op een zwangerschap, is een gezond lichaam essentieel. Omega-3 ondersteunt je hersenfunctie, je hartfunctie en je gezichtsvermogen, maar draagt daarbij ook zorg voor je algehele gezondheid. Vitamine D is een belangrijke vitamine om je weerstand op peil te houden. In de donkere wintermaanden hebben velen een tekort aan deze weerstandsvitamine.
  Ook tijdens de zwangerschap zijn omega-3 en vitamine D onmisbaar, je kindje heeft deze voedingsstoffen nodig om zich goed te kunnen ontwikkelen en om goed te groeien.

  Wil jij je voorbereiden op de feestdagen én misschien wel op een zwangerschap? Of ben je op dit moment zwanger? Wij hebben iets leuks voor je: het Möller’s Omega-3 Zwangerschapspakket.

  Lees meer...
 3. Winactie Winter Wonderlandpakket Möller'sWin het Winter Wonderlandpakket van Möller's!

  Heerlijke winterse thee van Rituals, een fles Möller’s Omega-3 om de winter door te komen én een leuk mutsje en sjaaltje om je fles mee te versieren!

  In deze feestelijke decembermaand is het belangrijk om ook aan je gezondheid te denken. Eén lepel Möller’s Omega-3 per dag ondersteunt je immuunsysteem en je hersenfunctie tegelijk! Zo kun jij optimaal genieten van de feestdagen!

  Wat moet je doen om kans te maken op dit Winter Wonderlandpakket van Möller’s?

  Lees meer...
 4. Winterhanden of wintertenen?Heb jij ook regelmatig last van koude handen en voeten in de winter? Dit fenomeen wordt ook wel winterhanden of wintertenen genoemd. Dit kan niet alleen heel vervelend, maar ook pijnlijk zijn. Wat kun je doen om winterhanden of wintertenen te voorkomen of te verhelpen?

  Wanneer het buiten kouder wordt, kun je last krijgen van koude handen en voeten. Bij winterhanden en wintertenen krijg je jeuk en/of pijn aan je vingers en tenen en rode, blauwe en paarse plekken. Dit winters verschijnsel komt vaker voor bij vrouwen dan bij mannen.

  Lees meer...
 5. Winacties op komst...

  Möller's Winactie Warme WinterpakketVorige week hadden wij een hele leuke winactie op Facebook. Het Warme Winterpakket van Möller’s stond op het spel!

  Deze prijs bestaat uit lekker warme Noorse sokken, een heerlijke Noorse muts, een leuke katoenen Möller’s tas en een fles Möller’s. Zo zitten de winnaars er deze winter warmpjes bij!

  Lees meer...