Monthly Archives: January 2020

 1. Möller's Omega-3 op de GezondheidsbeursVolgende week is het weer tijd voor de Nationale Gezondheidsbeurs 2020. Möller's Omega-3 zal dan weer op deze beurs in Utrecht te vinden zijn. Van 6 t/m 9 februari staat het team klaar om je alles over Möller's te vertellen. Hier kun je natuurlijk ook weer profiteren van een mooie beursaanbieding. 

  Heb je nog geen kaarten, maar wil je toch graag gaan? Op onze Facebookpagina staat een leuke winactie.

  Zien wij jou volgende week? 
  Standnummer: C49

  Lees meer...
 2. blue monday, omega-3

  Het is vandaag Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar, ook wel deprimaandag genoemd. Op de maandag van de laatste volle week van januari zijn de meeste goede voornemens mislukt. De dagen zijn nog donker en we wachten op ons salaris na de dure feestdagen. Bovendien is de maandag voor de meesten de eerste dag van een nieuwe werkweek. Het uitgeruste gevoel van de kerstvakantie is voorbij. Redenen genoeg om deze dag Blue Monday te noemen. Maar hoe zorg je ervoor dat deze dag een Happy Monday is?

  Iedereen voelt zich wel eens somber of neerslachtig, maar somberheid kan overgaan in een depressie. Depressie komt steeds vaker voor. Ongeveer 1 op de 5 Nederlanders krijgt te maken met een depressie. Het is niet erg om af en toe een baaldag te hebben, maar onze voorkeur gaat natuurlijk uit naar ‘happy days’.

   

  Lees meer...
 3. Zet jij in 2020 ook de verdubbelaar in? Möller's Omega-3Het nieuwe jaar is alweer een dikke week oud! Het jaar 2020 is een heel unieke jaargang: een nieuw decennium én een dubbel tiental. Profiteer van de kracht van 2020 en zet de verdubbelaar in. Heb jij goede voornemens? Gezond eten, bewegen en lekker ontspannen zijn daar vast onderdeel van. Maar er valt nog veel meer te verbeteren en wij hebben een verrassing voor je! De weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en meer geluk kan sneller. We gaan de verdubbelaar inzetten: omega-3.

  Lees meer...
 4. Relaxed het nieuwe jaar in

  Möller's WellnesspakketDe feestdagen zijn weer voorbij, de januarimaand is weer volop aan de gang en de meesten zijn ook weer druk aan het werk. In alle drukte is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je lekker in je vel zit, kun je er ook dit jaar weer tegenaan.

  Wij hebben iets leuks! Je kunt een Möller’s Wellnesspakket winnen. Zo kun je heerlijk ontspannen met Rituals producten en een grote Walra handdoek. De fles Möller’s Omega-3 draagt een steentje bij aan je mentale gezondheid en rust. Al deze spullen kun je verpakken in de Wellnesstas van Möller’s.

  Wil je kans maken? Ga naar onze Facebookpagina om deel te nemen.

  Lees hier verder over het verband tussen omega-3 en je mentale evenwicht.

  Lees meer...