Monthly Archives: February 2020

 1. Hoe ben je optimaal fit tijdens de carnaval?Dit weekend breekt de 3-daagse carnavalsgekte weer los. Met de carnaval is 3 dagen lang iedereen gelijk en is saamhorigheid een vanzelfsprekende zaak. Een mooie traditie die met name in het zuiden staat als een huis en die door velen breed wordt uitgedragen. Samen zingen, dansen, hossen en feesten. Het wordt ongetwijfeld weer ontzettend gezellig. Voorkom dat je ziek wordt en zorg dat je optimaal fit bent!

  Lees meer...
 2. Virus en griep voorkomen, hoe verhoog je je weerstand?We gaan van storm naar storm en temperaturen wisselen in een rap tempo. En ja hoor, we hebben weer een griepepidemie te pakken. Voorkomen is beter dan genezen, maar hoe dan?

  Ben je al de klos? Dan is het een kwestie van goed uitzieken en gezond eten om snel te herstellen. Opnieuw je weerstand opbouwen en veel meer kun je niet doen.

  Voor alle anderen is het belangrijk om niet besmet te raken met het griepvirus en te zorgen voor een goede weerstand. Kinderen en ouderen hebben in deze periode vaak een lagere weerstand, waardoor ze sneller vatbaar zijn voor virussen.

  Lees meer...
 3. Coronavirus, hoe zorg ik voor een goede weerstand?Het coronavirus zorgt voor onrust in China, maar ook zeker in Nederland zijn we bezorgd. Al meer dan 20.000 mensen zijn besmet geraakt en in China zijn al honderden overleden. Het is niet voor niks dat de Wereldgezondheidsorganisatie het coronavirus tot een internationale gezondheidscrisis heeft uitgeroepen. Hoe beschermen wij onszelf zo goed mogelijk tegen dit virus?

  Lees meer...