Monthly Archives: March 2020

 1. Möller's LifestyleboosterpakketHelaas zijn door Corona steeds meer mensen verplicht om thuis te werken of thuis te blijven. Dat is geen makkelijke opgave. Voor deze mensen hebben we een “Lifestyleboosterpakket” om ook thuis aan je gezondheid en weerstand te werken.

  Lees meer...
 2. Immuniteit... maar hoe dan?

  Immuniteit... maar hoe dan?Met groepsimmuniteit gaan we het coronavirus te lijf. Een muur bouwen van gezonde mensen om de zwakkere te beschermen. Door gecontroleerde verspreiding proberen we het virus langzaam uit te bannen. Dat betekent uiteindelijk dat velen van ons het coronavirus gaan krijgen en dat we er voor moeten zorgen dat ons lichaam zo sterk mogelijk is om de klachten mild te houden en herstel zo snel mogelijk te laten plaatsvinden. Maar hoe dan…?

  Lees meer...
 3. De Gouden Druppel voor optimale weerstandHet coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Verschillende hygiënemaatregelen zijn van kracht om verspreiding van het virus te voorkomen, zoals geen handen meer schudden. Daarnaast kun je je lichaam ook van binnenuit proberen te beschermen. Zorg voor een sterk immuunsysteem om je lichaam te weren tegen ziekteverwekkers.

  Lees meer...