Monthly Archives: April 2020

 1. Kinderen mogen weer!

  Kinderen mogen weer!Vanaf 11 mei mogen kinderen weer naar school. De basisscholen openen dan hun deuren, weliswaar in aangepaste vorm. Ook mogen kinderen weer gaan trainen met hun vriendjes en vriendinnetjes bij hun favoriete sportclub. De jeugd staat te trappelen! Maar hoe bescherm je je kind in deze periode? Hoe verhoog je hun weerstand? Hoe zorg je ervoor dat je kind niet snel ziek wordt?

  Een goede weerstand is uiterst belangrijk. Vitamine A en D zijn de vitamines die een grote rol spelen in de ondersteuning van het immuunsysteem. Ze worden niet voor niets de ‘weerstandsvitamines’ genoemd. Deze voedingsstoffen bieden net dat extra beetje weerstand dat je kind nodig heeft in deze tijden.

  Lees meer...
 2. Wat te doen tegen hooikoorts?

  Wat te doen tegen hooikoorts?Hatsjie! Heb je ook last van hooikoorts? Het hooikoortsseizoen is weer volop begonnen. Een jeukende en verstopte neus, niesbuien, rode en tranende ogen en nog veel meer klachten bezorgen velen ieder jaar weer opnieuw een vervelende periode. Wat kun je doen om deze klachten tegen te gaan?

  Lees meer...
 3. Möller's PaaspakkerBestel nu de Möller’s Paaspakker!

  Het zonnetje schijnt, de lente is begonnen en volgende week is het Pasen. Met deze Paaspakker voeg je een stukje gezondheid én een stukje vrolijkheid toe aan het Paasfeest. De paaseitjes in 10 heerlijke Tony's Chocolonely smaken toveren gegarandeerd een smile op jouw gezicht!

  Bij 2 of 3 flessen Möller’s Omega-3 ontvang je nu een doosje met Tony's Chocolonely’s Paaseitjes. Dat wordt genieten!

  Tip: de paaseitjes zijn ook leuk om cadeau te geven. Of eet ze lekker zelf op!

  Lees meer...