Monthly Archives: June 2020

 1. Levertraan met de beste smaak

  Levertraan met de beste smaakMocht je je afvragen of levertraan wel lekker is, het antwoord is ja! Vroeger werd vaak een lepeltje suiker na gegeven, omdat de smaak heel vies was. Möller’s bewijst het tegendeel: alle drie de smaken zijn bekroond met een Superior Taste Award. Met Möller’s Omega-3 Citroen, Tutti Frutti óf Naturel neem jij je dagelijkse dosis gezondheid heel gemakkelijk in.

  Lees meer...
 2. We mogen weer! Blijf gezond!

  Möller's MondkapjeLangzamerhand mogen we gelukkig weer meer samen zijn. Heerlijk socializen met familie en vrienden, maar wel nog met een aantal restricties. Juist nu is het belangrijk om niet alleen goed op de groep, maar ook vooral op jezelf te letten. Als jij gezond blijft, kun je anderen ook niet besmetten. Een goede hygiëne en een gezonde levensstijl dragen bij aan een sterk immuunsysteem.

  Over de positieve effecten van een mondkapje is niet iedereen eensgestemd. Maar wat je er ook van vindt, in sommige gevallen voelt een mondkapje of mondbescherming best relaxed, zeker voor de mensen om je heen. Een simpele mondbescherming kan al (een beetje) bescherming bieden.

  Lees meer...
 3. Maakt je huid voldoende vitamine D aan als je je insmeert?Heb jij je de afgelopen dagen goed ingesmeerd met zonnebrandcrème? Het zonnetje heeft al flink geschenen en door de sterke zonkracht kon een onbeschermde huid heel snel verbranden. Bescherming tegen de felle zon is natuurlijk heel belangrijk, maar wist je dat zonnebrandcrème ook de aanmaak van vitamine D blokkeert?

  Lees meer...