De Gouden Druppel voor optimale weerstandHet coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Verschillende hygiënemaatregelen zijn van kracht om verspreiding van het virus te voorkomen, zoals geen handen meer schudden. Daarnaast kun je je lichaam ook van binnenuit proberen te beschermen. Zorg voor een sterk immuunsysteem om je lichaam te weren tegen ziekteverwekkers.

In deze periode kun je wel een weerstandboost gebruiken. Gezonde voeding helpt daar zeker bij. Naast het eten van voldoende groenten en fruit, zijn gezonde omega-3 vetzuren en vitamine A, D en E belangrijk voor opbouw en behoud van een goede weerstand.

Möller’s Omega-3 is de Gouden Druppel voor een optimale weerstand. Boordevol omega-3 vetzuren en vitamine A, D en E. Het is het meest natuurlijke en pure omega-3 supplement. Deze visolie in de meest pure en vloeibare vorm wordt optimaal in het lichaam opgenomen en ondersteunt je weerstand optimaal.

Vitamine A en D staan bekend als de belangrijke weerstandsvitamines. Deze geven je immuunsysteem een boost. In geval van een ontsteking, zoals een longontsteking, komen omega-3 vetzuren goed van pas. Omega-3 werkt namelijk ontstekingsremmend.

Iedere dag een lepel Möller’s Omega-3 zorgt voor een natuurlijke weerstandboost!