Hoe voorkom je een griepje

Vanaf komend weekend gaat de temperatuur weer bergafwaarts. Het wordt kouder, het is vroeg donker en we komen minder in de buitenlucht. Dit heeft ook gevolgen voor de weerstand en vatbaarheid voor verkoudheid en griep.

Om dit jaar geen griepje te vatten is een goede weerstand uiterst belangrijk. Een goed werkend immuunsysteem beschermt je lichaam tegen ziektekiemen die griep kunnen veroorzaken.
Een goede conditie, een gezond voedingspatroon en voldoende ontspanning zijn vereist voor een optimale weerstand. Je kunt je weerstand verhogen en ondersteunen door het nemen van (natuurlijke) voedingssupplementen, aanvullend op de dagelijkse voeding.

Möller’s levertraan zit boordevol de belangrijke weerstandsvitamines A en D. Eén lepel levertraan per dag helpt je weerstand op peil te houden, zodat je minder vatbaar bent voor de griep. Vooral in de herfst- en wintermaanden, de maanden met weinig zonlicht, dient een veelvoorkomend tekort aan vitamine D voorkomen te worden. Möller’s levertraan biedt ook een hoge hoeveelheid omega-3 vetzuren, die ook belangrijk zijn voor het behoud van een goede gezondheid.

Help je immuunsysteem met Möller’s!