Levertraan… het allerbeste alternatief voor vis

Lust je geen vis? Of eet je te weinig vis? Of eet je wel vis, maar geen vette vis? Let er dan op dat je voldoende omega-3 visvetzuren EPA en DHA consumeert. Ons advies: Möller’s Levertraan, het beste alternatief voor vis.

Wist je dat de gemiddelde consumptie van vis in Nederland veel te laag is? Het wordt aanbevolen om minimaal 450 mg visvetzuren per dag te consumeren. Dit komt neer op twee keer per week vis eten, waarvan minstens één keer vette vis, zoals zalm, makreel en haring. Voldoe jij aan deze richtlijn?

Levertraan is natuurlijk: natuurlijke omega-3 én natuurlijke vitamine A en D. En daardoor het beste alternatief voor vis. Wat is levertraan eigenlijk? Een visolie is pas een levertraan als de olie uit de lever van een vis wordt gewonnen. Möller’s Levertraan is van nature rijk aan omega-3, maar ook aan vitamine A en D, in tegenstelling tot visolie. Deze vitamines worden aan visolie toegevoegd, terwijl levertraan ze van nature bevat. Ook zijn omega-3 vetzuren in hoge gehaltes én in natuurlijke vorm aanwezig, veroorzaakt door het onderscheidende productieproces.

Levertraan: natuurlijk het beste alternatief voor vis.