Levertraan vs. visoliecapsules

Waarom is Möller’s levertraan beter dan reguliere visoliecapsules? Naast hoge kwaliteit en hoog gehalte omega-3 en vitamines, onderscheidt Möller’s zich ook van de reguliere visoliecapsules in herkomst, productieproces, natuurlijke ingrediënten en duurzaamheid. Lees hier verder…

Möller’s levertraan bevat een zeer hoog gehalte DHA en EPA visvetzuren in vergelijking met visoliecapsules. Een ander belangrijk verschil is dat levertraan van nature rijk is aan vitamine A en D, in tegenstelling tot visoliecapsules waaraan deze vitamines vaak kunstmatig worden toegevoegd.

Levertraan wordt door middel van een stoomproces verkregen uit de lever van Arctische kabeljauw (zeer geconcentreerd in omega-3 en vitamine A en D), terwijl visolie door een persproces uit de gehele vis wordt verkregen. Het stoomproces gebruikt voor Möller’s levertraan is een unieke methode, geïntroduceerd door Peter Möller. De stoom heeft een lage temperatuur en hierdoor wordt de olie langzaam van de lever afgescheiden.

Ook bevat Möller’s de omega-3 in natuurlijke triglyceride vorm, uniek voor visolie. Deze natuurlijke vorm zorgt voor een betere opname van de vetzuren in het lichaam dan de ethylesters die gedurende het productieproces van reguliere visoliecapsules worden geproduceerd.

Bovendien is Möller’s gecertificeerd als Friend of the Sea, voor de duurzame visvangst. Dit houdt in dat er geen overbevissing plaatsvindt, dat de vismethode selectief is en dat alles van de vis wordt gebruikt.

Möller’s levertraan: een puur, natuurlijk en duurzaam product!