Möller's MSC

Wij zijn heel trots om te mogen vermelden dat Möller’s Omega-3 vanaf nu MSC-gecertificeerd is. Dit wil zeggen dat de kabeljauw die voor de visolie gebruikt wordt, duurzaam gevangen wordt.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en met dit MSC-keurmerk wordt deze betrokkenheid versterkt. Alle flessen Möller’s Omega-3 zullen wereldwijd het blauwe MSC-label dragen, als teken van duurzaamheid.

Möller’s Omega-3 wordt middels een uniek stoomproces (de Möller methode) verkregen uit de lever van kabeljauw. Deze wilde kabeljauw wordt op MSC-gecertificeerde manier gevangen bij de mooie Lofoten, een prachtig stukje Noorwegen. De unieke visolie is een bijproduct van de Arctische kabeljauw, gezien het feit dat alleen de lever voor productie wordt gebruikt. De rest van de vis wordt ook voor consumptie gebruikt.

Möller’s is de eerste en enige visolie in de retail die het MSC-keurmerk mag dragen. Het MSC-keurmerk garandeert onder andere dat de visstand op peil blijft, het ecosysteem wordt behouden en de (inter)nationale visserijwetgeving wordt nageleefd. Het hele proces, van vangst tot voedingssupplement, is dus gegarandeerd duurzaam.

Het Marine Stewardship Council-keurmerk (MSC) wordt alleen toegekend aan producten die afkomstig zijn van duurzame visserij. MSC is een internationale organisatie die de MSC-standaard heeft ontwikkeld. Onafhankelijke certificeringsbureaus over de hele wereld werken met deze standaard.

Overbevissing en afnemende populaties van bepaalde vissoorten zijn een serieus probleem. MSC speelt een belangrijke rol in het realiseren van duurzame visserijpraktijken. Met dit MSC-keurmerk draagt Möller’s Omega-3 een steentje bij om onze oceanen en visproducten voor toekomstige generaties te beschermen.

Möller’s Omega-3 is de beste, meest natuurlijke en meest duurzame visolie! Bovendien is het een unieke combinatie van natuurlijke hoogwaardige omega-3 en natuurlijke vitamine A & D. et beste supplement voor het hele gezin. En nu dus MSC-gecertificeerd!