Möller's WellnesspakketDe feestdagen zijn weer voorbij, de januarimaand is weer volop aan de gang en de meesten zijn ook weer druk aan het werk. In alle drukte is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Als je lekker in je vel zit, kun je er ook dit jaar weer tegenaan.

Wij hebben iets leuks! Je kunt een Möller’s Wellnesspakket winnen. Zo kun je heerlijk ontspannen met Rituals producten en een grote Walra handdoek. De fles Möller’s Omega-3 draagt een steentje bij aan je mentale gezondheid en rust. Al deze spullen kun je verpakken in de Wellnesstas van Möller’s.

Wil je kans maken? Ga naar onze Facebookpagina om deel te nemen.

Lees hier verder over het verband tussen omega-3 en je mentale evenwicht.

Omega-3 is essentieel voor onze lichamelijke, maar ook zeker voor onze mentale gezondheid. Vanwege het hoge gehalte omega-3 vetzuren in de hersenen, krijgen deze gezonde vetzuren een belangrijke rol toegekend in de ontwikkeling van de hersenen. Omega-3 helpt om een mentaal evenwicht te behouden. Wetenschappelijk onderzoek toonde aan dat er een verband is tussen het een hoger gehalte omega-3 vetzuren in het bloed en minder zogenaamde “psychologische distress”.

Zorg er dus voor dat je omega-3 gehalte op peil is!