Möller's LifestyleboosterpakketHelaas zijn door Corona steeds meer mensen verplicht om thuis te werken of thuis te blijven. Dat is geen makkelijke opgave. Voor deze mensen hebben we een “Lifestyleboosterpakket” om ook thuis aan je gezondheid en weerstand te werken.

Het boek “Fit en Gezond, maar hoe dan…?” geeft je huidige levensstijl een flinke boost. Word je eigen food coach op weg naar meer vitaliteit, weerstand en geluk. Door simpelweg je levensstijl iets aan te passen ondersteun je je gezondheid van je lichaam en je hersenen. Zorg voor regelmaat in je voedingspatroon, koop de juiste voeding en neem de tijd om rustig te eten en van je eten te genieten. Als je iedere dag wat gezondheid en beweging toevoegt aan je levensstijl, voel je je fitter, gezonder en sterker. Het boek bevat behalve gezonde informatie en tips ook mooie foto’s en recepten. Nu van € 15,95 voor € 5,00 bij aankoop van 2 of 3 flessen Möller’s Omega-3.

Maak van je maaltijd een immuunbooster. De restaurants zijn helaas gesloten, dus we moeten wat vaker zelf de keuken in. Het voordeel is dat je zelf lekker kan kokkerellen en genieten van een vers bereide maaltijd. Met de juiste ingrediënten heb je al snel een maaltijd die je immuunsysteem en je weerstand een enorme boost geeft.

Ga af en toe naar buiten, maar houd je aan de maatregelen van het RIVM, en probeer te profiteren van de voorjaarszon. Dit is belangrijk voor de aanmaak van vitamine D. Als je veel binnen zit moet je hoe dan ook extra vitaminen D binnenkrijgen via voeding, zoals vette vis of levertraan. Möller’s Omega-3 levert de essentiële omega-3 vetzuren en natuurlijke vitamine D.