Zet jij in 2020 ook de verdubbelaar in? Möller's Omega-3Het nieuwe jaar is alweer een dikke week oud! Het jaar 2020 is een heel unieke jaargang: een nieuw decennium én een dubbel tiental. Profiteer van de kracht van 2020 en zet de verdubbelaar in. Heb jij goede voornemens? Gezond eten, bewegen en lekker ontspannen zijn daar vast onderdeel van. Maar er valt nog veel meer te verbeteren en wij hebben een verrassing voor je! De weg naar een betere gezondheid, meer vitaliteit en meer geluk kan sneller. We gaan de verdubbelaar inzetten: omega-3.

Omega-3 kent vele gezondheidsvoordelen*:
• Omega-3 zorgt voor de algehele verbetering van cellen. De vetzuren maken de cellen soepel, omdat ze onderdeel zijn van iedere cel. Je kunt dus niet zonder omega-3!
• Omega-3 is heel belangrijk voor het goed functioneren van de hersenen. Het houdt je scherp!
• Zelfs vermoeidheid, burn-out of depressie kan te maken hebben met een tekort aan omega-3 vetzuren.
• Omega-3 is belangrijk voor de ontwikkeling van het zenuwstelsel.
• Omega-3 draagt bij aan het behoud van een gezonde hartfunctie en een goed gezichtsvermogen.

Vette vis is de belangrijkste bron van omega-3. Er bestaat ook een plantaardige vorm van omega-3 (ALA), maar deze wordt niet efficiënt in het lichaam omgezet. Daarom adviseert de Gezondheidsraad om minimaal één keer per week vette vis te eten: makreel, haring of zalm. Deze vette vissen zijn namelijk rijk aan de juiste omega-3 vetzuren: DHA en EPA. Eet jij minimaal één keer per week een flinke portie vette vis?

Mensen die geen of te weinig vis eten, kunnen een natuurlijke omega-3 supplement nemen, zoals Möller’s Omega-3. Möller’s is pure omega-3 en bevat ook nog eens je dagelijkse behoefte aan natuurlijke vitamine D. Möller’s is een van de beste omega-3 supplementen, we noemen het niet voor niets “De Gouden Druppel”.

* Deze gezondheidseffecten worden verkregen bij een minimale dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA (hart) en 250 mg DHA (hersenen, gezichtsvermogen).

Onze tip:
Met Möller’s Omega-3 zet je in 2020 de verdubbelaar in.