Waarom Möller's?

Ons verhaal

Waarom Möller's? Waarom geen andere visolie? Waarom is Möller's uniek?

Levertraan of visolie?

Möller's Levertraan is visolie, maar niet iedere visolie is levertraan. Dit maakt je natuurlijk nieuwsgierig naar wat de verschillen dan precies zijn. In het kort: levertraan is van nature completer, rijker en natuurlijker dan visolie. Wil je weten hoe dit zit? Klik dan hier.

Möller’s Levertraan een gezonde aanvulling op je dagelijkse voeding. Möller's vormt een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 vetzuren (DHA en EPA) en vitamine A, D en E.

Gezonde ondersteuning

Iedereen wil graag gezond zijn en gezond blijven. Goede voeding, voldoende beweging en ontspanning vormen een belangrijke basis voor een goede gezondheid. Niet iedereen eet en leeft echter iedere dag even gezond. Extra aanvulling kan in dergelijke gevallen raadzaam zijn. Als steuntje in de rug om de weerstand te verhogen en te behouden, in een stressvolle periode of gewoon omdat er niet altijd even gezond gegeten wordt.

Wintermaanden zijn maanden waarin een aanvulling van vitamine D geen overbodige luxe is om een goede weerstand te behouden. De huid maakt onder invloed van zonlicht vitamine D aan, maar in de donkere maanden gebeurt dit onvoldoende. Zelfs in de zomer heeft 1/3e van de Nederlanders een tekort aan vitamine D. "Geen griepspuit kan op tegen deze levertraan" - Review van een Möller's-fan.

Eet je twee keer per week vis? En is dit dan vette vis, zoals zalm, makreel of haring? Zo nee, dan heb je kans op een tekort aan omega-3 visvetzuren.

Möller’s producten bevatten een unieke combinatie van natuurlijke omega-3 vetzuren DHA en EPA en de vitamines A, D en E. Een dagelijkse dosering van 5 ml (1 dessertlepel) Möller’s levertraan geeft je maar liefst 600 mg DHA en 400 mg EPA omega-3 vetzuren en omvat je dagelijkse behoefte aan vitamine D. Möller’s levertraan biedt daarmee meer omega-3 vetzuren DHA en EPA dan de meeste omega-3 producten in de markt.

Möller's levertraan biedt ook een ontzettend belangrijke aanvulling van DHA en vitamine D om de groei en ontwikkeling van kinderen te ondersteunen. Lees hier meer.

Voedingswaarde Möller's

Inname

Möller’s levertraan wordt, in tegenstelling tot andere visoliën, geconsumeerd in de natuurlijke, vloeibare vorm (olie). Het is een natuurlijk product en bevat de omega-3 vetzuren in natuurlijke vorm, wat zorgt voor een betere opname. De vloeibare vorm is ook ideaal voor mensen die moeite hebben met slikken.
De levertraan kan met een lepel worden ingenomen (1 dessertlepel per dag), maar het is ook mogelijk om de visolie door de yoghurt te roeren of in een shake te verwerken. Alles is mogelijk, zolang de levertraan maar niet verhit wordt, omdat dit de effectiviteit van de vetzuren vermindert.
Möller’s omega-3 visolie is er ook in capsulevorm: Möller’s Double.

Voor het hele lichaam

Möller’s levertraan is van nature rijk aan omega-3 (DHA en EPA) en vitamine A en D. Deze visolie is goed voor hart en hersenen, het ondersteunt de spierfunctie en het immuunsysteem. Möller’s levertraan is ook goed voor de huid en zorgt voor stevige botten en tanden. Bovendien draagt het consumeren van één dessertlepel Möller’s omega-3 visolie bij aan een goed gezichtsvermogen.

Niet te vergeten: Möller's draagt bij aan de groei en ontwikkeling van kinderen. Lees hier meer.

Deze gezondheidsvoordelen zijn wetenschappelijk onderbouwd. De Europese Commissie heeft deze claims goedgekeurd.