Bekroonde smaak

ITQI Superior Taste Award 2017Is levertraan nog net zo vies als vroeger?

Velen herinneren zich nog de vieze smaak van levertraan van vroeger. Toen had levertraan een onprettige smaak en was vaak van wisselende kwaliteit. Levertraan wordt vies (ranzig) van smaak als deze lange tijd wordt blootgesteld aan zuurstof en licht.

Tegenwoordig zijn er betere productietechnieken voorhanden om dit te voorkomen. Zo gebruikt Möller’s verse vis voor haar levertraanolie. De olie wordt vervolgens in een zuurstofarme omgeving mild (zonder gebruik van chemicaliën) verwerkt en gereinigd. Tevens voegen we vitamine E aan de olie toe, die de olie verder beschermt tegen oxidatie. Dit maakt dat Möller’s levertraan neutraal en fris smaakt. Probeer nu zelf: het goede van vroeger, met de smaak van nu!

Onlangs hebben we zelfs de Superior Taste Award 2017 gewonnen voor de smaak en kwaliteit van Möller's levertraan, van het gerenommeerde International Taste and Quality Institute! De jury bestaande uit 135 experts vond de smaak van Möller's levertraan opmerkelijk goed en dit werd bekroond met de Superior Taste Award!

Wist je dat... je slechts 1 dessertlepel per dag nodig hebt?