Gezondheid

Voor het hele lichaam

Wetenschappelijke claims

Möller’s omega-3 visolie kan door de hoge hoeveelheid actieve ingrediënten veel wetenschappelijke gezondheidsclaims dragen. Deze claims worden streng gereguleerd en gecontroleerd door de European Food Safety Authority (EFSA). Door deze strenge controle mag een voedingsproduct niet zomaar claimen dat het bevorderend voor de gezondheid is. Dit betekent dat deze vermelde gezondheidseffecten van Möller’s omega-3 visolie ook echt uitvoerig wetenschappelijk bewezen zijn.

Möller’s kan de grootste range aan gezondheidsclaims dragen in het omega-3 supplementen segment.

Gezondheidsclaims

Möller’s omega-3 visolie is belangrijk voor:

• Een goede hersenfunctie** (DHA)
• Het behoud van een goede hartfunctie* (DHA & EPA)
• Ondersteuning van het gezichtsvermogen** (DHA & vitamine A)
• Een goede spierfunctie (vitamine D)
• Voor de ontwikkeling en behoud van sterke botten en tanden (vitamine D)
• Ondersteuning van een goede weerstand (vitamine A en D)
• De huid (vitamine A)
• Bescherming tegen vrije radicalen (vitamine E)

* Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA
** Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA

Hersenen

Een goede hersenfunctie is van belang voor je dagelijkse functioneren. DHA is een bouwsteen van de hersenen en ondersteunt een normale hersenfunctie. Omega-3 vetzuren zijn belangrijke onderdelen van celmembranen, dus ook die in de hersenen. De hoogste concentratie DHA bevindt zich in de hersenen en is nodig voor een goede zenuwgeleiding. DHA is essentieel voor de opbouw en een optimale functie van de hersenen. Dit gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Möller’s levertraan bevat 600 mg DHA per dagelijkse portie.

Natuurlijke ondersteuning van de hersenen!

Klik hier voor onze huidige Superdeals (kies voor Levertraan of Visoliecapsules):

- Möller's Levertraan

- Möller's Double Visoliecapsules

Hart

Möller’s omega-3 visolie is belangrijk voor het behoud van een goede hartfunctie. DHA & EPA zijn belangrijk voor hart en bloedvaten. Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA en EPA. Möller’s levertraan bevat 1.000 mg DHA en EPA per dagelijkse portie.

Gezichtsvermogen & ogen

Möller’s ondersteunt het gezichtsvermogen. DHA is een belangrijke bouwsteen van het netvlies. De fotoreceptorcellen (staafjes en kegeltjes) in het netvlies bevatten de hoogste concentratie DHA van alle cellen in het lichaam. Daarnaast beschermt DHA het netvlies tegen oxidatieve stress, wat in relatie staat met maculadegeneratie. DHA vermindert het risico op achteruitgang van het zicht bij het ouder worden. Gunstig effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 250 mg DHA. Möller’s levertraan bevat 600 mg DHA per dagelijkse portie.
Ook vitamine A in Möller’s omega-3 visolie is belangrijk voor het gezichtsvermogen. Vitamine A, ook wel retinol, zorgt er namelijk voor dat de ogen zich kunnen aanpassen aan het schemer. Een tekort aan vitamine A kan leiden tot nachtblindheid, eventueel met blindheid tot gevolg.

Spieren

Vitamine D in Möller’s levertraan zorgt voor een betere opname van calcium. Een tekort aan vitamine D kan spierzwakte en spierkrampen veroorzaken. Vitamine D stimuleert de spieropbouw en spierfunctie.

Botten & tanden

Vitamine D is belangrijk voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D zorgt ervoor dat calcium beter wordt opgenomen in de darmen. Calcium is essentieel voor de vorming van botten en voor een hoge botdichtheid, dus sterke botten.

Immuunsysteem

Möller’s omega-3 visolie bevat van nature de weerstandsvitamines A en D. Die geven je weerstand dat extra steuntje in de rug. Bovendien is vitamine D één van de vitamines waar veel mensen een aanvulling op de voeding voor goed kunnen gebruiken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren